Melis Babadağ Pis Yedili'deki Uçurumdan Araba Atma Sahnesiyle İlgili Konuştu! Yine Olsa!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melis Babadağ, 2011 yılında rol aldığı Pis Yedili dizisindeki arabayı uçurumdan attığı sahne ile ilgili gelen yorumlara verdiği ilginç yanıt ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melis Babadağ, 2011 yılında rol aldığı Pis Yedili dizisindeki arabayı uçurumdan attığı sahne ile ilgili gelen yorumlara verdiği ilginç yanıt ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Melis Babadağ, 2011 yılında rol aldığı Pis Yedili dizisindeki arabayı uçurumdan attığı sahne ile ilgili gelen yorumlara verdiği ilginç yanıt ile gündem oldu. 

 

Aşkından herkes bütçesine göre deliriyor!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melis Babadağ, 2011 yılında rol aldığı Pis Yedili dizisindeki arabayı uçurumdan attığı sahne ile ilgili gelen yorumlara verdiği ilginç yanıt ile gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Uçurumdan attığın araba 600 bin TL olmuş. Yine de atar mıydın?" şeklindeki yoruma cevap veren ünlü oyuncu "Herkes aşkından bütçesine göre deliriyo tabii..  Elçin bugün olsa, bugün de atardı" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

melis babadag pis yedilideki araba sahnesiyle ilgili konustu yine atardim