Melis Buse Betkayan Aslında Kim Olduğunu Anlattı!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle son zamanlarda bir hayli ses getiren ve dikkat çeken Kısmetse Olur isimli TV programından tanınan Melis Buse Betkayan, Youtube kanalından yayınladığı videosunda aslında kim olduğundan bahsetti. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle son zamanlarda bir hayli ses getiren ve dikkat çeken Kısmetse Olur isimli TV programından tanınan Melis Buse Betkayan, Youtube kanalından yayınladığı videosunda aslında kim olduğundan bahsetti. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Melis Buse Betkayan, yayınladığı videosunda bu kez aslında kim olduğundan bahsetti. 

 

Yayınladığı videosunda Serpil Portakal'ın sorularını yanıtlayan ünlü TV yıldızı, TV'deki Melis'ten farklı bir Melis gösteren ünlü TV yıldızı özel hayatında neler yaşadığını, Kısmetse Olur'dan İlker ile nişanında yaşananlardan, peşine kimlerin düştüğünden bahsederken aslında kim olduğunu en samimi şekilde anlattı. Bilinmeyen hayat hikayesini anlattığı içeriği ile kısa sürede binlerce kez izlenen ünlü TV yıldızı sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.