Melis İşiten Takipçisinin Uraz Kaygılaroğlu Yorumuna Verdiği Cevapla Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Melis İşiten, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine Uraz Kaygılaroğlu bu kadınla nasıl evlenmiş yorumunda bulunduğu bir takipçisine verdiği cevapla olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Melis İşiten, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine Uraz Kaygılaroğlu bu kadınla nasıl evlenmiş yorumunda bulunduğu bir takipçisine verdiği cevapla olay oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Melis İşiten, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine Uraz Kaygılaroğlu bu kadınla nasıl evlenmiş yorumunda bulunduğu bir takipçisine verdiği cevapla olay oldu.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir takipçisinin kendisine "Uraz Kaygılaroğlu nasıl bu kadınla evlenmiş anlamakta güçlük çekiyorum. Yanlışlıkla oldu herhalde." yorumuna cevap veren ünlü oyuncu "Biz de onu düşün düşün çözemedik.." ifadelerini kullanırken bu sözler sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;