Melis İşiten Uraz Kaygılaroğlu İle Yeniden Evlenecekleri İddialarını Reddetti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melis İşiten Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeniden evlenecekleri iddialarını yalanladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melis İşiten Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeniden evlenecekleri iddialarını yalanladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melis İşiten Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeniden evlenecekleri iddialarını yalanladı. 

 

Melis İşiten ve Uraz Kaygılaroğlu, 5 yıllık evliliklerini tek celsede bitirdikten sonra kızları için bir araya gelmeye devam ediyor. Tatilde çektikleri bir videoyu paylaşan İşiten, evlilik iddialarını yalanladı. Çift, birlikte vakit geçirmeleriyle evlilik söylentilerini güçlendirmiş olsa da İşiten, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla bu iddiaları reddetti. 5 yıllık evliliklerini 2019 yılında tek celsede bitiren Melis İşiten ile Uraz Kaygılaroğlu, kızları için sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak ailece tatile çıkan İşiten ve Kaygılaroğlu'nun yeniden nikah masasına oturacağı iddia edildi. Sosyal medya hesabından tatillerinden bir video yayınlayan İşiten, evlilik iddiasını yalanladı.

 

melis isiten uraz kaygilaroglu ile yeniden evlenecekleri iddiasini yalanladi

 

"HAYIR YENİDEN EVLENMİYORUZ”

 

2014 yılında dünyaevine giren Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten çifti 2019 yılında karşılıklı olarak boşanma kararı alarak ayrıldı. Ada ismindeki kızları için sık sık bir araya gelen çift, Disneyland'a gitti. Çiftin sık sık birlikte paylaşım yapması evlilik iddiasını güçlendirince İşiten'den cevap gecikmedi. Instagram hesabından kızı ve eski eşinin olduğu bir videoyu yayınlayan İşiten, "Hayır yeniden evlenmiyoruz, hiç küsmedik. Üçümüz hep beraberiz, teşekkürler şimdiden herkese iyi bayramlar" notunu yazdı.