Melis Özten Karantina Günlerinden Sıkıldığını Bu Sözlerle Anlattı!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mely Nutty lakaplı Melis Özten, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda karantina günlerinden sıkıldığını belirtti. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mely Nutty lakaplı Melis Özten, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda karantina günlerinden sıkıldığını belirtti. Son dönemde yaptığı yayınlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Mely Nutty lakaplı Melis Özten, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda karantina günlerinden sıkıldığını belirtti.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Gün içinde bazen böyle suratsızım bazen çok mutluyum, ben de artık kendimi anlamıyorum... Günlerim sanki birbirine girdi:) Kitap okuyasım, dizi-film izleyesim hiçbir şey yapasım yok. Tabii buraya iyiyken paylaşım yapıyorum. Bu da geçici bir süre işte de bilemedim. Sanırım dolunay da beni çok etkiliyor. Bugün diğer günlere oranla daha iyiydim  Sizin günleriniz nasıl geçiyor? Benim gibi gelgitli mi?" ifadelerini kullanan Özten bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun yorum ve destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;