Melis Sarı Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Melis Sarı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Melis Sarı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Melis Sarı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Melis Sarı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Melis Sarı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Melis Sarı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Melis Sarı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

melis sari kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Melis Sarı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Melis Sarı kimdir? Fenerbahçe Anadolu Lisesi mezunu Melis Sarı Erberk Ajans'a kayıtlı olarak oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir. Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Geleceğin Starı isimli yarışma programında yer alacak olan Melis Sarı, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde eğitim hayatını sürdürmektedir. Fenerbahçe Anadolu Lisesi mezunu Melis Sarı Erberk Ajans’a kayıtlı olarak oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir. Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Geleceğin Starı isimli yarışma programında yer alacak olan Melis Sarı, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde eğitim hayatını sürdürmektedir. Instagram üzerinde 35 binden fazla takipçisi bulunan Melis Sarı’nın Twitter üzerinde de 2 binden fazla takipçisi bulunmaktadır. 90’lı yılların pop müziğini çok sevdiğini dile getiren Melisa Sarı, yaşamına İstanbul’da devam etmektedir.



Etiketler: