Melis Sezen'den Çok Konuşulacak Açıklama! Marilyn Monroe'yu Oynamak İsterim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Melis Sezen, önceki gün bir mekan çıkışı objektiflere yansırken, yaptığı açıklamada tarihi şahsiyetlerden Marilyn Monroe'yu canlandırmak istediğini söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Melis Sezen, önceki gün bir mekan çıkışı objektiflere yansırken, yaptığı açıklamada tarihi şahsiyetlerden Marilyn Monroe'yu canlandırmak istediğini söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Melis Sezen, önceki gün bir mekan çıkışı objektiflere yansırken, yaptığı açıklamada tarihi şahsiyetlerden Marilyn Monroe'yu canlandırmak istediğini söyledi.

 

Marilyn Monroe'yu canlandırmak isterim!

 

Yasemin Sakallıoğlu’nun gösterisini izlemeye giden Melis Sezen, muhabirlerin sorularını yanıtladı. “Sadakatsiz dizisi çok iyi gidiyor, neler söylemek istersiniz?” sorusuna Sezen “Sadakatsiz devam ediyor, güzel gidiyor hatta değişiklikler de oldu. Tempo iyice artacak. Savaş başlıyor Sadakatsiz’de. Derin’in güçlü bir kadın olarak varolmasını çok istiyorum.” dedi. Muhabirlerin “Sizin oynamak istediğiniz tarihi bir karakter var mı?” sorusuna Sezen “Bergen filmini çok merak ediyorum. Ben de Marilyn Monroe’yi oynamayı çok isterim, iddialı olur ama iddiayı severim.” yanıtını verdi. 

 

melis sezen marilyn monroe yu canlandirmak istedigini soyledi