Melis Sezen'den Dikkat Çeken Sevgili Açıklaması! Benim Kalbim Hep Dolu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melis Sezen, önceki gün Etiler'de objektiflere yansırken, yaptığı sevgili açıklamasıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melis Sezen, önceki gün Etiler'de objektiflere yansırken, yaptığı sevgili açıklamasıyla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melis Sezen, önceki gün Etiler'de objektiflere yansırken, yaptığı sevgili açıklamasıyla gündem oldu. 

 

Milliyet gazetesinden Umut Ünver'in haberine göre; 25 yaşındaki Melis Sezen, önceki gün ise Etiler'de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Rol aldığı dizinin yapımcısı Fatih Aksoy’la bir araya gelen oyuncunun makyajsız hali de dikkatlerden kaçmadı. Ünlü isim, "Yeni bir proje için mi bir araya geldiniz?" sorusuna, "Biz zaten Fatih Bey'le çalışıyoruz. Yeni çıkacak işimiz için toplantı yemeği yedik” yanıtını verdi.

 

Sosyal medya hesaplarında kendi tarzıyla yaptığı dansla ilgili konuşan Sezen, şu ifadeleri kullandı:

 

“Seviyorum dans etmeyi, biliyorsunuz. Ben dansçıyım; salsa, tangoyu profesyonel olarak yapıyorum. Sosyal medyada gördükleriniz profesyonel olarak olanlar değil, canımın istedikleri. Başka bir eğitim daha alıyorum ama onu şu an söyleyemem. Sürprizi kaçar. Doğayla iç içe yaşamayı sevdiğini söyleyen Sezen, "Silivri’de benim aile evim var. Boşluk olduğunda kaçmayı seviyorum çiftlik evine. Doğayla baş başa kalmayı seviyorum, zaten buradaki evimde öyle”



Etiketler: