Melis Sezen'in Ateşteyim Ateşte Paylaşımı Gündem Oldu! Silah Eğitimi Bir Dizi İçin Olursa Süper Olur!

Son dönemde FOX TV'de yayınlanan Gülcemal dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melis Sezen Instagram sayfasından yaptığı silahlı paylaşımıyla takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. 

 

Son dönemde FOX TV'de yayınlanan Gülcemal dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melis Sezen Instagram sayfasından yaptığı silahlı paylaşımıyla takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. Son dönemde FOX TV'de yayınlanan Gülcemal dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melis Sezen Instagram sayfasından yaptığı silahlı paylaşımıyla takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. 

 

melis sezen in silahli paylasimi gundem oldu atesteyim ateste ateste

 

Silah eğitimi bir dizi için olursa süper olur!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda güzelliğiyle büyüleyen ünlü oyuncu Melis Sezen silahlı pozu için "Ateşteyim, ateşte ateşte" ifadelerini kullandı. Paylaşım için takipçilerinden "Deva Şahin bu sen misin?", "Sen benim için hala Deva'sın", "Silah eğitimi bir dizi için olursa süper olur" gibi yorumlar alan ünlü oyuncu sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 



Etiketler: