Melis Sezen'in Portre Paylaşımı Beğeni Topladı! Başyapıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve Gülcemal dizisinde canlandırdığı Deva karakteriyle gündemde olan ünlü oyuncu Melis Sezen'in Instagram sayfasından yaptığı portre paylaşımı beğeni toplarken çok sayıda yorum aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve Gülcemal dizisinde canlandırdığı Deva karakteriyle gündemde olan ünlü oyuncu Melis Sezen'in Instagram sayfasından yaptığı portre paylaşımı beğeni toplarken çok sayıda yorum aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melis Sezen'in Instagram sayfasından yaptığı portre paylaşımı beğeni toplarken çok sayıda yorum aldı.  

 

melis sezen in portre paylasimi begeni topladi basyapit

 

Başyapıt!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Dragonborn" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu Melis Sezen güzelliğiyle büyülerken, takipçilerinden "Başyapıt", "“Saçları toka tutmaz..” Gülcemal Şahin" , "Uzun kirpikli tatlı kız", "çok güzelsin", gibi yorumlar aldı. Kısa sürede binlerce beğeni alan Sezen sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 



Etiketler: