Melis Sezen Sadakatsiz Dizisiyle İlgili Açıklamalar Yaptı!

Son dönemde Çarşamba günlerine damga vuran Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz dizisindeki rolüyle gündemde olan ünlü oyuncu Melis Sezen objektiflere yansırken, diziyle ilgili açıklamalar yaptı. 

 

Son dönemde Çarşamba günlerine damga vuran Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz dizisindeki rolüyle gündemde olan ünlü oyuncu Melis Sezen objektiflere yansırken, diziyle ilgili açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Melis Sezen, önceki gün objektiflere yansırken rol aldığı Sadakatsiz dizisiyle ilgili muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara yanıt verdi. 

 

Tepkiler çok güzel! 

 

Sadakatsiz'in başrol oyuncularından Melis Sezen, önceki gün objektiflere yansıdı. Derin karakteri ile çok konuşulan güzel oyuncu "Dizimiz çok beğenildi, tepkiler çok güzel. Bunu reytinglerde görüyoruz ve çok mutlu oluyoruz." dedi. Muhabirlerin, "Karakteriniz çok tepki de aldı, sosyal medya da sert yorumlar da yapıldı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna ise "Biz profesyoneliz, senaryoyu oynuyoruz. Ama evet karaktere sert tepkiler geldi ama inanır mısınız, Derin'i seven ve destek veren yorumlar da okudum. Önemli olan dizinin beğenilmesi ve ben çok mutluyum."

 

Melis Sezen Sadakatsiz