Melis Sezen Sevgilisi Mehmet Uygun İle İlk Kez Görüntülendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Melis Sezen aşk yaşadığı iddia edilen Şehmuz Tatlıcı'nın torunu Mehmet Uygun ile ilk kez görüntülendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Melis Sezen aşk yaşadığı iddia edilen Şehmuz Tatlıcı'nın torunu Mehmet Uygun ile ilk kez görüntülendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Melis Sezen aşk yaşadığı iddia edilen Şehmuz Tatlıcı'nın torunu Mehmet Uygun ile ilk kez görüntülendi. 

 

İlk kez görüntülendi!

 

Sadakatsiz'in Derin’i Melis Sezen, dün akşam bir erkek arkadaşı Mehmet Tatlıcı ile Etiler’de ilk kez görüntülendi. Bir mekanda baş başa yemek yiyen ikili, samimi halleriyle dikkat çekti. Oyuncu Melis Sezen ve erkek arkadaşı gece sonunda mekandan birlikte ayrıldı. Aynı VIP araca binen çift, görüntülendiklerini fark edince şaşkınlığını gizleyemedi. Ünlü oyuncunun yanındaki kişinin Sezen’in Koç Üniversitesi’nden arkadaşı Şehmuz Tatlıcı’nın torunu Mehmet Uygun olduğu iddia edildi. Melis Sezen, aynı arkadaşıyla gündüz de sete gitmeden önce vakit geçirdi.

 

melis sezen sevgilisi mehmet uygun ile ilk kez goruntulendi