Melisa Aslı Pamuk İle Yusuf Yazıcı'dan Romantik Paylaşım! Aşklarını İlan Ettiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile Lille takımında forma giyen Yusuf Yazıcı Instagram sayfalarından yaptıkları paylaşımda aşklarını ilan ettiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile Lille takımında forma giyen Yusuf Yazıcı Instagram sayfalarından yaptıkları paylaşımda aşklarını ilan ettiler. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile Lille takımında forma giyen Yusuf Yazıcı Instagram sayfalarından yaptıkları paylaşımda aşklarını ilan ettiler. 

 

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk, gönlünü Fransa'nın Lille takımında forma giyen Yusuf Yazıcı'na kaptırdı. Ünlü çift sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aşklarını ilan etti. Son olarak 'Ego' dizisiyle ekranlara gelen Melisa Aslı Pamuk, Fransa'nın Lille takımında forma giyen Yusuf Yazıcı ile yeni aşka yelken açtı. Bir süredir Yazıcı ile gözlerden uzak aşk yaşayan Pamuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilişkisini ilan etti.

 

melisa asli pamuk ve yusuf yazici asklarini ilan ettiler

 

AŞKLARINI İLAN ETTİLER

 

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz aylarda hakkında çıkan aşk dedikodusuna sessiz kalmayı tercih ederken Yusuf Yazıcı, Instagram hesabından güzel oyuncunun bir karesini paylaşmıştı. Sevgilisinin paylaşımına da sessiz kalan Pamuk, 5,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Yazıcı ile yurt dışı tatilinde çektirdiği romantik kareleri paylaştı. Sevgilisiyle ortak bir paylaşım yapan güzel oyuncu sadece siyah kalp emojisi koydu. Melisa Aslı Pamuk'un paylaşımına Özgecan Gürel ve Sevda Erginci'den tebrik yorumu geldi.