Melisa Aslı Pamuk'tan Arkadaşı Tehdit Etti Haberiyle İlgili Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün gece Arnavutköy'de görüntü vermek istemediği için arkadaşının sevgilisini yollayıp gazetecileri tehdit etti haberleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün gece Arnavutköy'de görüntü vermek istemediği için arkadaşının sevgilisini yollayıp gazetecileri tehdit etti haberleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün gece Arnavutköy'de görüntü vermek istemediği için arkadaşının sevgilisini yollayıp gazetecileri tehdit etti haberleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Geçtiğimiz haftalarda kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Mustafa Mert Koç'tan ayrılan Melisa Aslı Pamuk, dün akşam Arnavutköy'deydi. Gazetecilere görüntü vermemek için kaçış yolu arayan ve yaklaşık iki saat boyunca mekanda bekleyen Pamuk, bu çabasında başarılı olamadı. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Melisa Aslı Pamuk, önceki akşam Arnavutköy'deki bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı. 31 yaşındaki oyuncu, gazetecilere görüntü vermemek için birçok yola başvurdu. Arkadaşlarına mekanın arasındaki dar yürüme yoluna motosiklet çekmelerini, böylece gazetecilerin oradan geçememesini isteyen Pamuk, tam iki saat boyunca direndi. Ancak bu çabasında başarılı olamayan Melisa Aslı Pamuk, daha sonra arkadaşlarını gazetecilerin yanına gönderdi. Oyuncunun kız arkadaşının sevgilisi, muhabirlere tehditler savurdu. "Siz kimsiniz?", "Burada görüntü alınmayacak" ve "Yiyorsa çekin" gibi cümleler kuran Melisa Aslı Pamuk'un arkadaşının bu tehditleri sonuç vermedi. Uzun süre sonra ön kapıdan çıkış yapmak zorunda kalan Pamuk, taksiye binip oradan uzaklaştı.

 

Melisa Aslı Pamuk’tan Arkadaş Açıklaması!

 

Haber sonrası sosyal medya sayfasından açıklamada bulunan Melisa Aslı Pamuk gazetecileri tehdit eden şahsı tanımadığını belirtirken “Benim tanımamam dışında sorun yok” ifadelerini kullandı.

 

melisa asli pamuk tan arkadas aciklamasi