Melisa Aslı Pamuk'tan Mustafa Mert Koç Açıklaması! Onu Çok Seviyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, önceki gün objektiflere yansırken sevgilisi Mustafa Mert Koç ile ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, önceki gün objektiflere yansırken sevgilisi Mustafa Mert Koç ile ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, önceki gün objektiflere yansırken sevgilisi Mustafa Mert Koç ile ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu.  

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, önceki gün objektiflere yansırken sevgilisi Mustafa Mert Koç ile ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. Melisa Aslı Pamuk, önceki gün kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Mustafa Mert Koç’la Bebek’teydi. Hayli keyifli olduğu görülen ikili, objektiflere poz vermeyi ihmal etmedi. Güzel oyuncu, "Ben her yerde ne kadar çok sevdiğimi söylüyorum" karşılığını verdi. Bu sözler karşısında tebessüm eden Mustafa Mert Koç, "Yaptığım açıklamalar sonrası ben yırttım” diyerek, espri yaptı.