Melisa Dişisağlam Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Melisa Dişisağlam kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Melisa Dişisağlam ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Melisa Dişisağlam kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Melisa Dişisağlam kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Melisa Dişisağlam ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Melisa Dişisağlam ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Melisa Dişisağlam kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

melisa disisaglam kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Melisa Dişisağlam kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Melisa Dişisağlam kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve güzelliğiyle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Melisa Dişisağlam 15 Kasım 1995 tarihinde dünyaya gelmiştir. Şuan 26 yaşındadır. Eljif Elmas’ın kendisine mesaj atmasının ardından bu mesajı ifşalayarak popülaritesini arttıran ünlü sosyal medya fenomeni şimdiye kadar birçok ülkede bulundu. Fransa, Belçika, Hollanda en sevdiği ülkelerdir. Tarzıyla her geçen gün dijital ortamda hayran kitlesini arttırmayı başaran ünlü sosyal medya fenomeni tam anlamıyla bir hayvansever. Hayvansever kişiliğiyle ilgi gören ünlü sosyal medya fenomeni bir Scottish kedi sahibi. Ata binmeyi çok seven ünlü sosyal medya fenomeni eğitimine İlk, orta ve lise eğitiminin ardından Bahçeşehir Üniversitesi’nde psikoloji bölümünde devam etmiştir. Bilinen bir sevgilisi bulunmayan ünlü sosyal medya fenomeni akrep burcudur. Instagram’da melisadisisaglam ismiyle yer alan ünlü sosyal medya fenomeni Melisa Dişisağlam’ın bu yazı hazırlanırken 303 bin takipçisi bulunmaktadır. Göz rengi mavi, saç rengi sarıdır.