Melisa Emirbayer'den Nisa Bölükbaşı'nın Barış Murat Yağcı İçin Şiddet İddialarına Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Melisa Emirbayer, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nisa Bölükbaşı'nın Barış Murat Yağcı için şiddet iddialarına yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Melisa Emirbayer, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nisa Bölükbaşı'nın Barış Murat Yağcı için şiddet iddialarına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Melisa Emirbayer, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nisa Bölükbaşı'nın Barış Murat Yağcı için şiddet iddialarına yanıt verdi. 

 

Nisa yalan söylemez!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Melisa Emirbayer, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nisa Bölükbaşı'nın Barış Murat Yağcı için şiddet iddialarına yanıt verdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nisa Bölükbaşı'nın iddiaları için "Nisa yalan söylemez prim de değil amacı oy potansiyeli belli" ifadelerini kullanan Emirbayer sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

melisa emirbayer den nisa bolukbasi nin baris murat yagci iddialarina yanit