Melisa İmrak Sosyal Medyada Takipçilerinin Sorularını Yanıtladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla şu sıralar dikkat çekmeyi başaran 33. Best Model Türkiye yarışması birincisi Melisa İmrak, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla şu sıralar dikkat çekmeyi başaran 33. Best Model Türkiye yarışması birincisi Melisa İmrak, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. 33. Best Model Türkiye yarışması birincisi seçilen Melisa İmrak, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı.

 

Sosyal medya sayfasından takipçilerinin sorularını yanıtlayan ünlü model 15 yaşında yarışmaya katılmasının eleştirilmesine "Üniversite okuyacağım eğitimlerimi kesinlikle devam ettireceğim. Eğitimi bırakma gibi bir düşüncem yok. Estetik tabii ki yok. Ne estetiği, daha 15 yaşındayım. Her zaman oyuncu olmak istemişimdir. Bana modellik kapısı açıldı. Oyuncu olacağım, bir yandan da modellik yapacağım. Oyunculuk için bir eğitim gerekiyor biliyorsunuz. Eğitim aldıktan sonra hem oyuncu hem de modellik yapacağım. Beni fiziğime göre yargılamayın. Gerçekten 2005 doğumluyum" ifadelerini kullandı. 

 

Melisa İmrak Best Model