Melisa Kara Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Melisa Kara kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Melisa Kara ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Melisa Kara kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Melisa Kara kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Melisa Kara ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Melisa Kara ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Melisa Kara kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

melisa kara kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Melisa Kara kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Melisa Kara kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde sık sık adından söz ettiren güzel sosyal medya fenomeni Melisa Kara yaşamını Mersin'de sürdürmektedir. Mersin Üniversitesi'nde öğrenim gören sosyal medya fenomeni illüstrasyon ve çizerlik yapıyor. Birbirinden farklı çizimlerini takipçileriyle paylaşan sosyal medya fenomeni takipçilerinden sanatı ve tarzıyla yoğun ilgi görüyor. Yaşı, doğum yeri, ve sevgilisi var mı gibi soruların karşılıkları maalesef şu aşamada mevcut değil. Bu yazı hazırlanırken melissakkyn kullanıcı ismiyle Instagram'da paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeni Melisa Kara'nın 11.6K takipçisi bulunuyor. 



Etiketler: