Melisa Özsarı Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Melisa Özsarı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Melisa Özsarı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Melisa Özsarı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Melisa Özsarı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Melisa Özsarı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Melisa Özsarı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Melisa Özsarı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

melisa ozsari kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Melisa Özsarı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Melisa Özsarı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana çıkan sosyal medya fenomeni Melisa Özsarı 1998 tarihinde dünyaya gelmiştir. 1.72 cm boyunda ve 60 kg ağırlığında olan sosyal medya fenomeni yay burcudur. Aslen Ankaralı olan sosyal medya fenomeni Melisa Özsarı Çanakkale’de yaşamaktadır. Melisa Özsarı'nın sevgilisi Emre Harmandar’dır. Melisa Özsarı ''Anı Yaşa!'' felsefesini benimsemiştir. Profesyonel olarak fitness ve vücut geliştirme yapan Melisa Özsarı zaman zaman yarışmalara katılmaktadır. Dövmeleri ile dikkat çeken Melisa Özsarı sosyal medyada dövmeleri ile ilgili yoğun övgüler almıştır. Melisa Özsarı gitar çalıp şarkı söylemektedir. Dijital alanda I Stalk In ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Bu yazı hazırlanırken Instagram'da melisaozsrr ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeninin 98.8K takipçisi bulunurken, Youtube kanalında ise 130K abonesi bulunmaktadır.