Melisa Şenolsun Seçmediğim İşler Daha Çok Tutuyor Dedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, Youtube'da Zorlu PSM'in kanalına konuk olurken gündeme ve kariyerine dair önemli açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, Youtube'da Zorlu PSM'in kanalına konuk olurken gündeme ve kariyerine dair önemli açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, Youtube'da Zorlu PSM'in kanalına konuk olurken gündeme ve kariyerine dair önemli açıklamalar yaptı. 

 

Melisa Şenolsun astrolojiye inandığını ve kendisine gelen teklifleri yıldız haritasına bakarak seçtiğini söyledi. Ancak oyuncu, "Ne zaman seçmediğim bir iş olsa kesin tutuyor ve o sezon ekranlarda fırtınalar estiriyor. Elbette her zaman kalbimin sesini dinleyerek projeleri seçiyorum ama bu durumdan da kaçamıyorum” dedi. Melisa Şenolsun Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan ‘Teras Noir’ın konuğu oldu. Oyuncu sinema ve tiyatro yaparken daha özgür olduğunu söyledi. Şenolsun “Öyle zamanlarda kendini besleyebiliyorsun, hobilerine vakit buluyorsun. Ama dizi işinde çok hızlı ve kısıtlı zamanda yalnızca işini yapmaya odaklanıyorsun” dedi.

 

melisa senolsun secmedigim isler daha cok tutuyor dedi

 

Hayatımda kimse yok!

 

Melisa Şenolsun, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Umut Evirgen ile bir mekanda karşılaştı. Ünlü oyuncu kendisini takip eden muhabirlere dönüp, "Peşimden bu kadar koşturacak bir gerekçe yok arkadaşlar. Hayatımda da kimse yok” dedi.