Melisa Sözen'den Harun Tekin'in Doğum Günü İçin Duygusal Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melisa Sözen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Harun Tekin'in doğum günü için duygusal sözler kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melisa Sözen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Harun Tekin'in doğum günü için duygusal sözler kaleme aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melisa Sözen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Harun Tekin'in doğum günü için duygusal sözler kaleme aldı.

 

Melisa Sözen, 45 yaşına basan sevgilisi Harun Tekin'in doğum gününde duygusal bir mesaj kaleme aldı. Ünlü oyuncu, "Sevgilim, iyi ki doğdun. İyi olan, şefkatli olan, mutluluk veren her şey yanı başında olsun. Seni çok seviyorum" mesajını paylaştı. Oyuncu Melisa Sözen ile Mor ve Ötesi' grubunun solisti Harun Tekin, uzun yıllardır aşk yaşıyor. Sözen ile mutlu birlikteliklerini sürdüren Tekin, dün 45 yaşına bastı. Ünlü oyuncu, sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kutladı. Birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan Sözen, gönderisine, "Sevgilim, iyi ki doğdun. İyi olan, şefkatli olan, mutluluk veren her şey yanı başında olsun. Seni çok seviyorum." notunu düştü. Melisa Sözen'in gönderisi takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

 

İşte o paylaşım;

 

melisa sozen den harun tekin in dogum gunu icin duygusal sozler