Melissa Pınar Arslan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Melissa Pınar Arslan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Melissa Pınar Arslan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Peki Melissa Pınar Arslan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Melissa Pınar Arslan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Melissa Pınar Arslan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Melissa Pınar Arslan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Peki Melissa Pınar Arslan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

melissa pinar arslan kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Melissa Pınar Arslan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Melissa Pınar Arslan kimdir? 1999 yılında dünyaya gelen Melissa Pınar Arslan özellikle Instagram üzerinde yaptığı paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Güzelliği ile büyük kitleler tarafından oldukça beğenilen Melissa Pınar Arslan, Medipol Üniversitesi’nde eğitim görmektedir. Sosyal medya fenomeni Melissa Pınar Arslan ile ilgili olarak en çok merak edilen sorulardan biri de kaç yaşında olduğudur. Melissa Pınar Arslan yukarıda da belirttiğimiz gibi 1999 yılında dünyaya gelmiştir. Yani kendisi şu anda 21 yaşındadır. Sosyal medya fenomeni kendisi hakkında detay soruları Instagram üzerinden soru-cevap olarak paylaşmıştır. Bunlardan biri de sigara ile ilgilidir. Melissa Pınar Arslan sigara kullanmadığını dile getiriyor.

 

Best model of Turkey 2017 yılında yarı finale kalmayı başaran sosyal medya fenomeni sanata olan sevgisiyle sosyal medyada ilgi topluyor. Piyano çalmayı seven sosyal medya fenomeni bu konuda sık sık paylaşım yapmıştır. Ayrıca müzik dinlemeyi de seven sosyal medya fenomeni plak koleksiyonunu sık sık takipçileriyle paylaşmıştır. Nutella benim erkek arkadaşım diyecek kadar nutellayı seviyor. Taylor Swift hayranlığı bulunuyor. Bu konuda sık sık paylaşım yapıyor. Güzelliği ile dikkat çeken sosyal medya fenomeni yaptığı paylaşımlarla yüksek sayıda beğeni almayı sürdürüyor. Bu yazı hazırlanırken Instagram’da 182K takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni dijital ortamdaki başarısını gün geçtikçe arttırmayı sürdürüyor.