Melodi Elbirliler Çocuğunu Bırakıp Tatile Gidince Sosyal Medyada Linç Edildi! Elbirliler'den Sert Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda çocuğunu bırakıp tatile gittiği için gelen tepkilere sert yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda çocuğunu bırakıp tatile gittiği için gelen tepkilere sert yanıt verdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda çocuğunu bırakıp tatile gittiği için gelen tepkilere sert yanıt verdi. 

 

melodi elbirliler den gelen tepkilere sert yanit verdi

 

Melodi Elbirliler ve Arda Türkmen kasım ayında ilk çocukları Ada Siena Türkmen'i kucaklarına aldı. Genç fenomen 5 aylık bebeğini bırakıp iş-reklam anlaşması yaptığı için Maldivler'e tatile gitti. Melodi Elbirliler bebeği evde bakıcıya ve eşine bırakınca sert eleştiriler aldı ve bu yorumlara da isyan etti. Ünlü şef Arda Türkmen ve fenomen Melodi Elbirliler, 2021 yılının eylül ayında evlenmişti. Aralarında yaş farkı çok konuşulan çift kasım ayında da ilk çocuklarını kucaklarına almanın heyecanını yaşadı. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen genç fenomen mini kızı Siena'yı bakıcı Olga'ya bırakıp Maldivler'e gitti. Reklam için bebeğini bırakıp tatile giden fenomene sosyal medyada eleştiri yağdı.

 

melodi elbirliler den gelen tepkilere sert yanit verdi

 

GELEN YORUMLAR ÇOK KIZDIRDI

 

melodi elbirliler den gelen tepkilere sert yanit verdi

 

Melodi Elbirliler "Sırf bedava diye kabul edilmiş bir seyahat! Yazık gerçekten. Bir de arada süt sağma görüntüleri atıp 'bakın ben anneliğimi yapıyorum' diyor" gibi yorumlar karşısında sinirlendi ve "Kötü kalpliliğinizde boğulun. Bu aldığınız ah'larla umarım rahat ediyorsunuzdur. 10 seneden fazladır bu işi yapıyorum. Bana, aileme, mesleğime, ilişkime, her şeye dilinizi uzattınız sesimi çıkarmadım ama konu, çocuğum olunca çok fena bozuşuruz" diyerek sitem etti.

 

Genç fenomen daha sonra ise bebeğiyle bir karesini paylaşarak "Minnok deniz kızı ayağımda uyuyor şu an. Annelerime, Arda'ya ve canım Olgama çok teşekkürler pamuklar gibi bakmışlar ben yokken" dedi