Melodi Elbirliler Türkmen Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Arda Türkmen ile yaptığı evlilikle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler Türkmen'in kim olduğu, nereli olduğu, kaç yaşında olduğu gibi sorular sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Melodi Elbirliler Türkmen kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Arda Türkmen ile yaptığı evlilikle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler Türkmen'in kim olduğu, nereli olduğu, kaç yaşında olduğu gibi sorular sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler Türkmen'in kim olduğu, nereli olduğu, kaç yaşında olduğu gibi sorular sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Melodi Elbirliler Türkmen kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

melodi elbirliler turkmen kimdir

 

Melodi Elbirliler Türkmen kimdir? 

 

1991 yılının Kasım ayında dünyaya gelen güzel isim Melodi Elbirliler Türkmen Güzellik Blogger’i olarak son dönemlerde sosyal medya üzerinden oldukça ilgi görmüştür. Aslen İzmir Karşıyaka doğumludur, kendisinden küçük Alp isminde erkek kardeşi vardır. Yeditepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyat Bölümü mezunudur. Mezuniyetin ardından İngilizce öğretmeni olarak mesleki kariyerini sürdürmüştür. Diğer bir yandan makyaj ve moda dünyası ile de yakından ilgilenmesi sebebi ile sosyal medya dünyasında güzellik blogger’i olarak tanınmıştır. Özellikle bir açıklamasında makyaja olan ilgisi şu şekilde oluşmuştur. Yüzünde nereden geldiğini bilmediği sivilceler ve roaccutane tedavisi sonrasında oluştuğunu dile getirmiş, o günden bu yana kozmetik ile iç içe olmuştur. Boyu 1.76 cm, kilosu 55, burcu ise akreptir. 2021 yılı itibariyle 29 yaşında olan ünlü isim resmi instagram hesabını @melodielbirliler kullanıcı ismi ile kullanmaktadır. Günümüz itibariyle takipçi sayısı ise 576bin civarındadır. 22 Eylül 2021 tarihinde Şef Akademi isimli yarışmanın jürileri arasında yer alan aşçı, şef ve girişimci Arda Türkmen ile evlenmiştir.