Mely Nutty Melis Özten Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Mely Nutty Melis Özten kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mely Nutty Melis Özten ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Mely Nutty Melis Özten kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde.. 

 

Mely Nutty Melis Özten kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mely Nutty Melis Özten ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Mely Nutty Melis Özten ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Mely Nutty Melis Özten kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde.. 

 

mely nutty melis ozten kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Mely Nutty Melis Özten kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı?

 

Melis Özten, Mely Nutty kullanıcı adı ile YouTube’da genel ve günlük vlog’lar paylaşan başından geçenleri ve deneyim kazandığı hayat tecrübelerini takipçileri ile paylaşan bir YouTuber’dır. Melis Özten, 22 yaşındadır. Boyu 173 cm olan Özten’in kilosu ise 51 kg’dir. Takipçileri tarafından en çok merak edilenlerden bir tanesi ise Melis Özten’in sevgilisi kim sorusu oluyor. Bilinene göre Melis Özten’in bir sevgilisi yok. Eğer olursa sitemizde paylaşacağız. Mely Nutty kullanıcı adıyla YouTube kanalı bulunan Melis Özten, Eskişehir Anadolu Üniveristesi’nde eczacılık bölümüne lisans eğitimi almıştır. Aynı zamanda yine Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Aşçılık bölümünü okumaktadır. YouTuber Melis Özten, kanalında ve Instagram hesabında zayıflamaya dair paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Eskiden boyuna göre kilolu olan Melis Özten, kilo verme sürecinde yaşadığı her şeyi videolarında anlatıyor. Bir videosunda anlattığına göre 3 ayda 15 kilo vermiştir. Bu üç aylık kilo verme süreci boyunca yediğinden içtiğine yürüyüşten antrenmanına yaptığı bütün her şeyi anlatmıştır. Ayrıca daha fazla detay isteyenler için Instagram hesabından günlük olarak paylaşımlar yapıyor. Sosyal medyada sağlık, kilo verme, zayıflama gibi konularda pek çok paylaşım yapıyor.

 

Melis Özten yaşı ile de merak edilen bir Youtuber ve eczacıdır. Henüz 21 yaşındayken Youtube ile sosyal medyaya adım atan ve başarılı olan Melis Özten 1998 doğumludur. Güzel ve yetenekli sosyal medya fenomeni şu anda 23 yaşındadır. Melis Özten sosyal medyadaki başarısı ile olduğu gibi güzelliği ile de dikkat çekmektedir. Melis Özten’ in boyu 1,73’ tür. Fazlasıyla beğenildiğini dile getirdiğimiz Melis Özten hakkında boyundan sonra en sık merak edilen konulardan biri de kilosudur. Güzel fiziği ile dikkatleri üzerinde toplayan Melis Özten’ in 54 kilo civarında olduğu bilinmektedir. Kilo vermek için düzenli spor ve diyet yaptıktan sonra sahip olduğu yeni kilosunu korumak adına sağlıklı beslenmeye dikkat eden Melis Özten, fazla kalorili ve sağlıksız besinlerden kaçınmaya çalıştığını anlatmıştır. Lezzetli ve sağlıklı tarifler vererek Melis Özten takipçilerine fit bir vücuda sahip olmak konusunda öneriler sunmaktadır. Melis Özten genç yaşta yakaladığı abone ve takipçi kitlesi ile dikkatleri üzerine çekerek akıllara doğum tarihinin ne zaman olduğu sorusunu getirmektedir. Melis Özten 1998 tarihinde dünyaya gelmiştir.

 

Güzelliği ile ön plana çıkan güzel fenomen Melis Özten açık kahverengi göz rengine sahiptir. Melis Özten doğal saç rengi açık kestane ve kumral tonlarıdır. Saçlarını sarı tonlarında kullanmayı seven Melis Özten ombre yaptırmıştır. Bursalı güzel oyuncu Melis Özten, Bursa’ da doğmuş ve büyümüştür. Ailesi ile birlikte hala burada yaşadığı bilinmektedir. Melis Özten özellikle annesi ve ananesi ile çok iyi anlaşmaktadır. Sosyal medyada zaman zaman ailesi ile birlikte fotoğraflar paylaşan Melis Özten, ailesi ile birlikte memleketleri olan Bursa’ da yaşamaktadır.

 

Melis Özten Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Eczacılık okumuştur. Aynı zamanda Eskişehir Anadolu Üniversitesi Aşçılık bölümünde de çift ana dal yapmıştır. Melis Özten kendi mesleği olan eczalığı yapmanın yanı sıra sosyal medyada da aktif olarak yer almayı istemektedir. Henüz yeni mezun olan güzel fenomen, mesleğini yapmaya başlamamıştır. Kendi eczanesini açmayı çok istemektedir. Ya Bursa ya da İstanbul’ da yaşamayı istemektedir.