Memleket Partisi'nden Muharrem İnce Dansına Yasak

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin seçim otobüsünde halkı selamlarken bir gencin isteği üzerine yaptığı dans sosyal medyada gündem oldu. 

 

 

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin seçim otobüsünde halkı selamlarken bir gencin isteği üzerine yaptığı dans sosyal medyada gündem oldu. Gençler arasında bir akım haline gelen Muharrem İnce dansına memleket partisi Fatih İlçe Başkanlığı da katılarak videoyu sosyal medya hesabında paylaşmıştı.

 

Cumhuriyet’in aktardığına göre, sosyal medyada gelen tepkiler üzerine silinen videonun ardından Memleket Partisi Genel Sekreteri Halil İlker Çelik imzasıyla, parti teşkilatlarına bir genelge gönderildi.

 

Genelgeye göre, 

 

“Son günlerde sosyal medyada gündeme gelen dans videoları ile ilgili olarak il ve ilçe yöneticilerinin dans paylaşımı yapmaları kesinlikle yasaklanmış olup; bu hususta tüm örgüt yöneticilerinin ivedilikle uyarılması ve bilgilendirilmesi gerekmektedir. Ancak gençlerin bu dansı yapmalarında bir sakınca bulunmamaktadır. Bu hususta gereğinin yapılmasını rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”