Menajerimi Ara 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Barış Deniz AkÅŸaÅŸ, Ahsen EroÄŸlu gibi oyuncuların yer aldığı menajerlerin gözünden ünlülerin mükemmel gözüken parlak yaÅŸamlarının eleÅŸtirildiÄŸi Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara dizisinin 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

 

Oyuncu kadrosunda Fatih Artman, Canan Ergüder, Barış Falay, Ahsen EroÄŸlu, Deniz Can AktaÅŸ gibi oyuncuların yer aldığı ve her bölümde birbirinden ünlü oyuncuların diziye konuk olarak katıldığı Star TV'nin iddialı yapımı Menajerimi Ara dizisinin 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fransız Dix Pour Cent ya da Ä°ngilizce adıyla Call My Agent dizisinden ülkemize uyarlanan ve ünlülerin parlak gözüken yaÅŸamlarının menajerlerin gözünden eleÅŸtirilerinin yapıldığı Menajerimi Ara dizisinin 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

 

Yapımcılığını Ay Yapım'dan Kerem Çatay'ın üstlendiÄŸi, yönetmen koltuÄŸunda Ali Bilgin'in oturduÄŸu, senaryosu YeÅŸim Çıtak ve Yelda EroÄŸlu'nun kaleme aldığı Menajerimi Ara dizisinin 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin 5. bölüm 2. fragmanı yayınlanırken, yayınlanan fragman sosyal medyada takipçilerinden yoÄŸun ilgi gördü. 

 

Ä°ÅŸte Menajerimi Ara dizisinin 5. bölüm 2. fragmanı;