Meriç Aral'dan Sandık Kokusu Açıklaması! Ekibe Güvendim!

Show TV'de yayınlanan Sandık Kokusu dizisiyle ekranlarda yer alan ünlü oyuncu Meriç Aral yaptığı açıklama ile dikkat çekti. 

 

Show TV'de yayınlanan Sandık Kokusu dizisiyle ekranlarda yer alan ünlü oyuncu Meriç Aral yaptığı açıklama ile dikkat çekti. 

 

Ünlü oyuncu Meriç Aral, büyük beğeniyle takip edilen Sandık Kokusu dizisinde boy gösteriyor. Irmak olarak izleyici karşısına çıkan Meriç Aral, verdiği röportajda Sanık Kokusu kadrosunda yer almasıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Özge Özpirinçci, Necip Memili ve Metin Akdülger gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Sandık Kokusu dizisi izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

 

Irmak karakteri ile Sandık Kokusu'nda boy gösteren Meriç Aral, Habertürk'e özel açıklamalarda bulundu.

 

Ünlü oyuncu Aral, "Sandık Kokusu dizisine 'Irmak' karakteriyle dâhil oldunuz... Senaryoyu nasıl buldunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Bana teklif edilen karakter, beraber oynayacağım oyuncu kadrosu, senaryoyu Melis (Civelek) ve Zeynep (Gür) hanımların yazıyor olması, yönetmenlerimiz, yapım ve televizyon kanalı, beni zaten senaryoyu okumadan etkilemişti. Açık konuşmam gerekirse, henüz okumadan, bu ekibe güvenerek ve işin kendisini bir izleyici olarak da sevdiğimden içinde olmak çok istedim. Senaristlerimiz işinin ehli olduğundan, onları yıllardır takip eden bir izleyici ve oyuncu olarak yazdıkları bir senaryoyu canlandırmak benim için oldukça keyifli. Bence 'Sandık Kokusu'nun kendine has bir sıcaklığı ve samimiyeti var. İzleyiciler, karakterlerle ve Cennet Sitesi'ndeki yaşantıyla çok doğrudan bir bağ kurmuş vaziyette ve sanki hepimiz izleyicilerimizle birlikte o sitede yaşıyormuşuz gibi bir ruh hali içindeyiz. Açıkçası bu benim hoşuma gidiyor."