Meriç Keskin'den Şeyma Subaşı İle İlgili Yeni Açıklama! Dal Bulamadım Zeytin Kavanozu Uzatıyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Meriç Keskin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Şeyma Subaşı'nın kendisini engellemesiyle ilgili yeni bir açıklama yaparken, sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Meriç Keskin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Şeyma Subaşı'nın kendisini engellemesiyle ilgili yeni bir açıklama yaparken, sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Meriç Keskin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Şeyma Subaşı'nın kendisini engellemesiyle ilgili yeni bir açıklama yaparken, sosyal medyada gündem oldu 

 

Zeytin kavanozu uzatıyorum!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Şeyma Subaşı'nın kendisini engellemesiyle ilgili "Evet bugün dünkü olayla ilgili magazinde çıkan bütün haberleri gördüm. Hepinize teşekkür ediyorum sonuna kadar arkamda durmuşsunuz. Yalnız sonuçta bu kızı da izledim ve üzüldüm açıkçası ben. Sonuçta ikinci kez evleniyor, bekarlığa veda ediyor. Büyüklük bende kalsın istedim ve buradan kendisine zeytin kavanozu uzatmak istiyorum. Özür dilesin affediyorum" ifadelerini kullanan Keskin sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;