Mert Fırat'tan Dikkat Çeken Enes Kara Açıklaması!

Mert Fırat intihar eden üniversite öğrencisi Enes Kara ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mert Fırat, intihar eden üniversite öğrencisi Enes Kara ile ilgili açıklamalar yaptı. Peki Mert Fırat intihar eden üniversite öğrencisi Enes Kara ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Mert Fırat intihar eden üniversite öğrencisi Enes Kara ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mert Fırat, intihar eden üniversite öğrencisi Enes Kara ile ilgili açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Fırat, intihar eden üniversite öğrencisi Enes Kara ile ilgili açıklamalar yaptı. Peki Mert Fırat intihar eden üniversite öğrencisi Enes Kara ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Mert Fırat intihar eden üniversite öğrencisi Enes Kara ile ilgili neler söyledi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mert Fırat, intihar eden üniversite öğrencisi Enes Kara ile ilgili açıklamalar yaptı. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada intihar eden üniversite öğrencisi Enes Kara ile ilgili "“Göz korkutma ilkesine dayanan ahlâk, bir erdem olmadığı gibi güvene de uygun değildir.Asla hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.” Bir ülkeyi fikren fakirleştirmenin zararı ölçülemez. #EnesKara  düşlerinde özgür dünya" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;

 

mert firat tan intihar eden univesite ogrencisi enes kara ile ilgili dikkat ceken aciklama