Mert Gençoğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Ünlülerin Estetik Doktoru!

Mert Gençoğlu kimdir? Sosyetenin ve ünlülerin estetik doktoru olarak bilinen Mert Gençoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Mert Gençoğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Mert Gençoğlu kimdir? Sosyetenin ve ünlülerin estetik doktoru olarak bilinen Mert Gençoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Mert Gençoğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

mert gencoglu kimdir nerelidir kac yasindadir unlulerin estetik doktoru

 

Mert Gençoğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

 

Dr. Mert Gençoğlu kimdir? Dr. Mert Gençoğlu 1989 yılında dünyaya geldi. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2018 yılında mezun oldu ve aynı yıl İstinye Devlet Hastanesi'nde Acil Servis hekimi olarak göreve başladı. Estetiğe duyduğu ilgiden dolayı Dr. Mert Gençoğlu üniversitenin son yıllarında bu alanda çalışmaya karar vererek yurtiçi ve yurtdışında medikal estetik alanında bir çok eğitim ve programlara katılmıştır. AMWC, IMCAS, ve AMME gibi her yıl tekrarlanan Dünyadaki estetik ve estetikteki son gelişmelerin takip edilip tartışıldığı kongrelerde katılımcısı ve eğitim programlarında yer alan doktorlar arasında yer almıştır. Medikal estetik alanına ilgisini fark ederek bu konuda eğitimsel sürecini başlatan Dr. Mert Gençoğlu hayatı boyunca insanları mutlu eden şeyleri yapmaya önem veren biri olarak insanların mutluluklarında bir parça dokunuş sağlamanın mesleğine yansımasını istedi. Kendi hayat felsefesine göre şayet mutlu ve kendisiyle barışık hisseden insan her şeyi başarabilecek insandır düşüncesi ile hareket ederek estetiğe de duyduğu ilgiden dolayı Medikal Estetik uzmanlığı için bir adım daha attı ve İtalya'nın en eski üniversitelerinden olan (kuruluş yılı 1336) Camerino Üniversitesi-Roma/ İtalya'da Medikal Estetik Master'ı yapmaya başladı.

 

Doğru estetik ve dolgu nasıl yapılır güvenilir mi? Dr. Mert Gençoğlu kimdir?

 

Uzun yıllardır güzelleşmek ve yakışıklı olmak bir istek haline geldi asırlardır güzelleşmek kusurları  kapamak için uğraşıldı ama doğal halde bunları yapmak  bazen zor hale geliyo güzelleşmek ve yakışıklı olmak isteyenler ameliyata başvuruyor artık ameliyat zor ve Zaman kaybı olmaya başladı bunu. Üzerine dolgular çıktı deri Altına enjekte estetik uzun sürede idare ediliyor ama her doktor bunu yapamıyor kaydırıyor ucuz madde koyuyor. Mert Gençoğlu ise İtalya ve birçok Avrupa ülkesinde aldığı eğitimle dolgu işlemlerini insanın yüzündeki anatomik yapıya uygun enjekte ediyor üstelik dolgular yurt dışından temin ediliyor.