Mert Öcal'dan Adem Kılıçcı'nın Sakatlığı İçin Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mert Öcal, Survivor 2022 All Star'da sakatlanan takım arkadaşı Adem Kılıçcı için yaptığı yorum ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mert Öcal, Survivor 2022 All Star'da sakatlanan takım arkadaşı Adem Kılıçcı için yaptığı yorum ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mert Öcal, Survivor 2022 All Star'da sakatlanan takım arkadaşı Adem Kılıçcı için yaptığı yorum ile sosyal medyada gündem oldu.  

 

Adem kardeşimdir ordaki dert ortağımdır!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mert Öcal, Survivor 2022 All Star'da sakatlanan takım arkadaşı Adem Kılıçcı için yaptığı yorum ile sosyal medyada gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Adem Kılıçcı'nın sakatlığı için "Adem kardeşimdir ordaki dert ortağımdır… Çok özledim onla sohbet etmeyi… Adamdır candır…" ifadelerini kullanan Öcal sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

mert ocal dan adem kilicci nin sakatligi icin dikkat ceken yorum