Mert Öcal'dan Dikkat Çeken Survivor Paylaşımı! Olay Oldu!

Mert Öcal Survivor öncesi ne paylaştı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mert Öcal, Instagram sayfasından Survivor yolculuğu öncesi yaptığı paylaşımla olay oldu. Peki Mert Öcal Survivor öncesi ne paylaştı? Cevaplar haberimizde..

 

Mert Öcal Survivor öncesi ne paylaştı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mert Öcal, Instagram sayfasından Survivor yolculuğu öncesi yaptığı paylaşımla olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla zaman zaman tepki çeken ünlü oyuncu Mert Öcal, Instagram sayfasından Survivor yolculuğu öncesi yaptığı paylaşımla olay oldu. Peki Mert Öcal Survivor öncesi ne paylaştı? Cevaplar haberimizde..

mert ocal in survivor oncesi paylasimi olay oldu 1

Soran olursa...!

 

Survivor daha başlamadı ama kavgaları başladı.. Önce Nagihan Karadere gün içinde tüm yarışmacıları takipten çıkardığını açıkladı. Sonrasında Merve Aydın Nagihan Karadere ile ilgili açıklamalar yaptı. Ardından Batuhaan Karacakaya ile Survivor Panorama sunucusu Melisa Emirbayer sosyal medya üzerinden birbirlerine girdiler. Kısacası Survivor başlamadı ama kavgalar başladı...

 

mert ocal in survivor oncesi paylasimi olay oldu 2

 

Öcal yaptığı paylaşımla gerilen ipleri daha da gerecek! 

 

mert ocal in survivor oncesi paylasimi olay oldu 3

 

Evet Survivor henüz başlamadı ama hemen her yarışmacının şampiyon olma isteği ve hırsı daha yarışma başlamadan ipleri çok erken germeye başladı.. Geçtiğimiz günlerde bir magazin sayfasının kendisi hakkındaki olumsuz haberleri sonrası önce tehditler savurup sonra mahkemeye vereceğini söylerek tepki çeken ünlü oyuncu Mert Öcal, Survivor öncesi yaptığı paylaşımla yine olay oldu. 

 

mert ocal in survivor oncesi paylasimi olay oldu 4

 

Mert Öcal da Survivor paylaşımıyla zaten gergin olan yarışmacıları daha da gereceğe benziyor. Instagram sayfasından yaptığı Survivor paylaşımında Öcal, "soran olursa ava çıktı dersiniz" diyerek paylaştığı kaplan resmiyle sosyal medyada gündem olurken, zaten gergin olan yarışmacıları iyiden iyiye gerdi. Paylaşıma yorum yapan bir başka yarışmacı Adem Kılıçcı "Karşı adada avlan dostum" diyerek meydan okuyan Öcal'a karşılık verirken yarışma öncesi iddialı açıklamalar yaptı. 

 

mert ocal in survivor oncesi paylasimi olay oldu 5

 

İşte o paylaşım; 

 

mert ocal in survivor oncesi paylasimi olay oldu 6