Mert Öcal'dan Disney Plus İçin İçerik Yorumu! İçerikleri Nasıl Buldu?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Disney Plus'un içerikleri ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Disney Plus'un içerikleri ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Disney Plus'un içerikleri ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Disney Plus'un içerikleri ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Disney Plus'un içerikleri için "Disney içeriklerini yetersiz buldum. Zaten #StarWars ve #MarvelStudios serilerini sinemada izledik, geriye de karın doyurmayacak işler kalıyor. Ama çocuklar için müthiş içerikler var." ifadelerini kullanan Öcal sosyal medyada destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

mert ocal dan disney plus yorumu icerikleri icin ne dusunuyor