Mert Öcal'dan Nişanlısı Sude Burcu'ya Romantik Doğum Günü Mesajı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal nişanlısı Sude Burcu'nun doğum günü için sosyal medya sayfasından romantik bir mesaj yayınladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal nişanlısı Sude Burcu'nun doğum günü için sosyal medya sayfasından romantik bir mesaj yayınladı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal nişanlısı Sude Burcu'nun doğum günü için sosyal medya sayfasından romantik bir mesaj yayınladı.

 

Hayatımın en güzel dönemini yaşattığın için teşekkür ederim!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda nişanlısı Sude Burcu için "Bana her zaman her şeye pozitif bakmanla, güler yüzünle ve sevginle huzur, çalışkanlığın becerikliliğin ve enerjinle güç vererek hayatımın en güzel dönemini yaşattığın için bir kez daha teşekkür ederim. İyi günde kötü günde her zaman yanımda olacağından hiçbir şüphem yok, bu sene olduğu gibi bundan sonra ki yıllarımızı da hep beraber geçirmek dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun sevgilim…" ifadelerini kullanan Öcal sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

mert ocal dan sude burcu nun dogum gunu icin romantik mesaj