Mert Öcal'dan Sude Burcu'ya Özlem Mesajı! Seninle Gurur Duyuyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sude Burcu'nun dokunulmazlık oyunundaki performansına övgüler yağdırırken, özlemine dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sude Burcu'nun dokunulmazlık oyunundaki performansına övgüler yağdırırken, özlemine dile getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sude Burcu'nun dokunulmazlık oyunundaki performansına övgüler yağdırırken, özlemine dile getirdi.

 

Seni çok özledim!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bunca olaya rağmen üst düzey performansın, kin ve öfkeden uzak durman, pozitif ve neşeli tavırlarınla üzerine bir damla kir bulaşmadan o ortamda güneş gibi parlamaya devam ediyorsun. Seninle gurur duyuyorum. Ve bende seni çok özledim." ifadelerini kullanan Öcal takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Ramazan mesajı!

 

Sayfasında yapılan kötü yorumları istemediğini belirten Öcal Ramazan mesajında "Mübarek ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde fesat ve kötü yorumlarınızı lütfen sayfamda yapmayınız. Burası benim sayfam ve sizi istemiyorum. Herkese hayırlı ramazanlar." ifadelerini kullandı. 

 

Gıda zehirlenmesi geçirdim! 

 

Dominik dönüşü gıda zehirlenmesi yaşadığını söyleyen Öcal "Bu arada Dominik ten döndüğüm gün ciddi anlamda bir gıda zehirlenmesi yaşadım 4-5 gündür komalıktım bugün biraz toparladım. Yakın zamanda daha aktif olacağım." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

mert ocal dan sude nin performansina yorum