Mert Öcal'dan Survivor 2022 All Star'dan Elenen Sude Burcu İçin Açıklama! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'dan elenen Sude Burcu için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'dan elenen Sude Burcu için dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'dan elenen Sude Burcu için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'dan elenen Sude Burcu için dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'dan elenen Sude Burcu için "Sude’ nin Survivor hayatı bu akşam son buldu, yanımızda olan destek olan herkese çok teşekkür ederiz. En büyük teşekkürü de Acun Medya hak ediyor. Her zaman yanımızda olduğu ve bizi her zaman aileden hissettirdiği için onlara da çok teşekkür ederiz…" ifadelerini kullanan Öcal sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

mert ocal dan dikkar ceken sude burcu aciklamasi