Mert Öcal Survivor All Star 2022'de Diskalifiye Mi Olacak? Ayrılacak Mı? Şok Açıklama!

Survivor All Star 2022'de Mert Öcal diskalifye mi olacak? Ayrılacak mı? TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan tüm hızıyla devam ederken Mert Öcal'ın şok ayrılık açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Peki neler yaşandı? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor All Star 2022'de Mert Öcal diskalifye mi olacak? Ayrılacak mı? TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan tüm hızıyla devam ederken Mert Öcal'ın şok ayrılık açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Survivor All Star 2022'de heyecan tüm hızıyla devam ederken Mert Öcal'ın şok ayrılık açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Peki neler yaşandı? Cevaplar haberimizde..

 

mert ocal survivor all star 2022 den ayrilacak mi

 

Mert Öcal Survivor All Star 2022'den ayrılacak mı? 

 

Bugün yayınlanan konsey toplantısında Sürgün Adası'na gönderilen 4. isim olan Öcal yaptığı açıklamada "Performans puanı neden böyle? Ben her hafta böyle Sürgün Adası'na mı gideceğim? Ben bu şekilde nasıl performans birincisi olacağım? Bu sistem böyle çok bana uymuyor ve adil değil. Bu iki gün düşüneceğim ve döndüğüm zaman kendimle ilgili kararımı vereceğim" açıklamasıyla ayrılık sinyali verdi.