Mert Ramazan Demir'den Afra Saraçoğlu İle Ayrılık Sorusuna Kaçamak Cevap!

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Ferit Korhan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir önceki gün Cihangir'de görüntülenirken Afra Saraçoğlu ile ayrılık sorusuna verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Ferit Korhan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir önceki gün Cihangir'de görüntülenirken Afra Saraçoğlu ile ayrılık sorusuna verdiği yanıt ile gündem oldu. Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Ferit Korhan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir önceki gün Cihangir'de görüntülenirken Afra Saraçoğlu ile ayrılık sorusuna verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

mert ramazan demir afra saracoglu ile ayrilik sorusuna kacamak yanit verdi

 

Milliyet gazetesinden Hüseyin Altun'un haberine göre, Yalı Çapkını dizisinin yıldızı Mert Ramazan Demir, önceki gece Cihangir’de görüntülendi. Muhabirler ısrarlı bir şekilde “Mert bey Afra hanım ile  neden ayrıldınız? diye sorunca Mert Ramazan Demir “Sorma, başka zaman konuşalım. İyi geceler abi başka zaman, hadi iyi geceler zaman bu zaman değil sorma abi.” diyerek sonrasında da hayranlarıyla selfie çekildi.