Mert Ramazan Demir'in Afra Saraçoğlu'nu Aldattığı İddia Edilmişti! Gerçek Ortaya Çıktı!

Yalı Çapkını dizisindeki performansıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir'in sevgilisi Afra Saraçoğlu'nu aldattığı iddia edilmişti. Gerçek ortaya çok sonra çıktı. İşte detaylar..

 

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdıkları Seyran ve Ferit karakteriyle beğeni toplayan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in aşkı yaz aylarında belgelendi. Mert Ramazan Demir'in Afra Saraçoğlu'nu aldattığı ve ilişkinin bittiği iddiası gündeme geldi. Ünlü çift hakkındaki gerçek ortaya çıktı. Tüm iddialara son nokta koyuldu. Star TV'de ekrana getirilen ve reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde partner olan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in ekran uyumu çok beğenildi. Yaz tatili yaptıkları esnada fotoğrafları ortaya çıkan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in ilişkisi belgelenmiş oldu. Demir'in Saraçoğlu'nu aldattığı magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı.

 

mert ramazan demir afra saracoglu iliskisinde gercek sonradan ortaya cikti

 

Gerçek başka çıktı!

 

Ortaya atılan aldatılma iddialarının ardından ünlü çiftin ayrıldığı öne sürüldü. Gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Günaydın'dan Bülent Cankurt tüm bu iddialara son noktayı koydu. İddialara göre; Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir aşkı tam gaz devam ediyor. Ünlü çiftin ne aileleri bu aşka müdahale ediyor ne de herhangi bir ayrılık yaşanmış. Ancak dizinin yapımcısı, ilişkileriyle ilgili konuşmalarını ve birlikte görünmelerini yasakladığı için aşklarını gözlerden uzak yaşıyorlarmış.