Mert Yazıcıoğlu'ndan Afra Saraçoğlu Hamlesi! Mert Ramazan Demir'le Fotoğraflarını Da Sildi!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla ve sevgilisi Afra Saraçoğlu'yla yaşadığı ilişkinin bitmesiyle gündemde olan ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, ayrıldığı sevgilisi Afra Saraçoğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen arkadaşı Mert Ramazan Demir'le çekildiği tüm fotoğrafları sosyal medya sayfasından kaldırdı. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla ve sevgilisi Afra Saraçoğlu'yla yaşadığı ilişkinin bitmesiyle gündemde olan ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, ayrıldığı sevgilisi Afra Saraçoğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen arkadaşı Mert Ramazan Demir'le çekildiği tüm fotoğrafları sosyal medya sayfasından kaldırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, ayrıldığı sevgilisi Afra Saraçoğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen arkadaşı Mert Ramazan Demir'le çekildiği tüm fotoğrafları sosyal medya sayfasından kaldırdı. 

 

Mert Yazıcıoğlu, sevgilisi Afra Saraçoğlu ile ilişkisinin bitme sebebinin yakın arkadaşı Mert Ramazan Demir olduğu iddialarına, "O bizim arkadaşımız. İnsanların düşündüğü gibi bir şey yok" yanıtını vermişti. Açıklamasının ardından yeni bir hamlede bulunan oyuncu, eski aşkı ve Demir'i sildi. 2018'den bu yana birlikte olan Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu, geçtiğimiz haftalarda ilişkilerini sonlandırmıştı. Yazıcıoğlu ile 5 yıl önce rol aldığı bir filmin setinde tanışan Saraçoğlu'nun birlikteliğinin 'ihanet' nedeniyle bitirdiği ileri sürülmüştü. Afra Saraçoğlu’nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le samimi görüntüler vermesinin çiftin ayrılmasına neden olduğu konuşuluyordu. Sevgilisinin Demir’le samimi görüntülerinden rahatsız olan Mert Yazıcıoğlu'nun birlikte yaşadıkları evi terk ettiği iddia edilmişti.

 

Ayrılığın ardından dedikoduları yalanlayan Mert Yazıcıoğlu, yeni bir hamlede bulundu. Yazıcıoğlu, eski sevgilisinin beraber çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından silmesine karşılık verdi. Oyuncu da Saraçoğlu ile pozlarını profilinden kaldırdı. Mert Yazıcıoğlu'nun, ilişkisinin bitmesine neden olduğu öne sürülen yakın arkadaşı Mert Ramazan Demir ile fotoğraflarını silmesi de dikkatlerden kaçmadı.