Merve Boluğur'dan Dizi Seti Açıklaması! 17-18 Saat Çalışarak Ömrümü Çürütecek Biri Değilim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur, yaptığı açıklamada uzun süre setlere dönmeyi düşünmediğini belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur, yaptığı açıklamada uzun süre setlere dönmeyi düşünmediğini belirtti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur, yaptığı açıklamada uzun süre setlere dönmeyi düşünmediğini belirtti. 

 

Günde 17-18 saat çalışarak ömrümü çürütecek biri değilim!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur, yaptığı açıklamada uzun süre setlere dönmeyi düşünmediğini belirtti. Merve Boluğur yaptığı çarpıcı açıklamada "Çeşme'de biraz dinleneceğim. Dizi setlerinden artık bıktım. Günde 17-18 saat çalışarak ömrümü çürütecek biri değilim. Kendime daha rahat bir iş hedefliyorum. Bu yüzden de uzun süre setlere dönmeyi düşünmüyorum." ifadelerini kullandı. 

 

merve bolugur dan dizi seti aciklamasi