Merve Boluğur'dan Mert Aydın Açıklaması! 'Barışmadık!'

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur eski eşi Mert Aydın ile barıştıkları iddiasını yalanladı. 

 

Habertürk'te yer alan habere göre, Merve Boluğur, eski eşi Mert Aydın ile barıştıkları, yeniden birlikte oldukları yönünde çıkan haberler hakkında ilk kez konuştu. Merve Boluğur, "Külliyen yalan, hiç öyle bir durum yok." şeklinde konuştu.

 

2022 yılının Ekim ayında nikah masasına oturan Merve Boluğur ile Mert Aydın 53 gün sonra sürpriz bir kararla evliliklerini tek celsede bitirdi. Merve Boluğur, Mert Aydın ile boşanmasının ardından "Olmadı teşekkürler... Hayat bu... Mert'e de mutluluklar güzel günlerimiz için teşekkürler" açıklamasında bulunmuştu. Oyunculuğa ara veren ve müzik sektörüne yönelen Boluğur ile Aydın'ın yeniden barıştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Çıkan haberlerin ardından Merve Boluğur'dan açıklama geldi. Boluğur, "Külliyen yalan, hiç öyle bir durum yok. Aşka değil işe odaklandım. Müzik yapmak istiyorum" diyerek Aydın barıştıkları iddiasını kesin bir dille yalanladı.



Etiketler: