Merve Boluğur'dan Şaşırtan Erkan Şen Açıklaması! Ne Dedi?

Merve Boluğur Erkan Şen ile ilgili ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, yaptığı açıklamada bir süre önce aşk yaşadığı Erkan Şen ile ilgili dikkat çeken ve şaşırtan açıklamalar yaptı. Peki Merve Boluğur Erkan Şen ile ilgili ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Merve Boluğur Erkan Şen ile ilgili ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, yaptığı açıklamada bir süre önce aşk yaşadığı Erkan Şen ile ilgili dikkat çeken ve şaşırtan açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Merve Boluğur, yaptığı açıklamada bir süre önce aşk yaşadığı Erkan Şen ile ilgili dikkat çeken ve şaşırtan açıklamalar yaptı. Peki Merve Boluğur Erkan Şen ile ilgili ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Artık sadece arkadaşız! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, yaptığı açıklamada bir süre önce aşk yaşadığı Erkan Şen ile ilgili dikkat çeken ve şaşırtan açıklamalar yaptı. Merve Boluğur'dan yaptığı açıklamada “Biz Erkan ile artık arkadaşız” ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu.

 

merve bolugur dan sasirtan erkan sen aciklamasi