Merve Boluğur'dan Şoke Eden Hareket! Hiç Tanımadığı Adamın Masasına Oturdu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Etiler'de bir AVM'de objektiflere yansırken elinde alkol şişesi ile hiç tanımadığı bir adamın masasına oturdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Etiler'de bir AVM'de objektiflere yansırken elinde alkol şişesi ile hiç tanımadığı bir adamın masasına oturdu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Etiler'de bir AVM'de objektiflere yansırken elinde alkol şişesi ile hiç tanımadığı bir adamın masasına oturdu. 

 

Merve Boluğur, Etiler'deki bir alışveriş merkezinin yemek katında elinde alkol şişesiyle hiç tanımadığı bir adamın masasına oturdu. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; DJ Mert Aydın ile 53 günlük evliliğini 23 Kasım'da sonlandıran Merve Boluğur, Etiler'deydi. Ünlü oyuncu, bir alışveriş merkezinin yemek katında objektiflere yansıdı.

 

HİÇ TANIMADIĞI ADAMIN MASASINA OTURDU

 

Elinde yemek tabağı ve alkol şişesiyle hiç tanımadığı bir kişinin masasına oturan Boluğur, bir anda karşısındakine ilginç sorular sormaya başladı. Sorular karşısında şoke olan kişi ise masadan kalkarak, başka bir yere geçti. Merve Boluğur'u elinde alkol şişesiyle görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Geçtiğimiz ay boşanan çift, birkaç gün önce bir mekânda buluşmuştu. Kahve içen ikili, bir süre sohbet ederken kendisini bekleyen basın mensuplarını görmüştü. Keyifleri kaçan Merve Boluğur ile Mert Aydın, kendilerine yöneltilen sorulardan rahatsız olmuştu. Ayrılan çifti görenler, "Zaten reklam birlikteliği için bir araya geldiler" şeklinde konuşmuştu. Boşanmanın ardından avukatı ile adliyeden çıkan Aydın, "Olmadı. Yürütemedik. Merve’ye her şey için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.



Etiketler: