Merve Boluğur Eski Eşi İle Görüntülenmek İstemedi! Muhabirle Tartıştı! İnsanım Ben!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün eski eşi ile görüntülenmek istemediği için muhabirlerle tartışırken dikkat çeken sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün eski eşi ile görüntülenmek istemediği için muhabirlerle tartışırken dikkat çeken sözler söyledi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün eski eşi ile görüntülenmek istemediği için muhabirlerle tartışırken dikkat çeken sözler söyledi. 

 

İnsanım ben, insanlık hakkım var!

 

Posta gazetesinde yer alan habere göre; 53 gün evli kaldığı Mert Aydın'dan 23 Kasım'da boşanan ünlü oyuncu, eski eşiyle bir kez daha görüntülendi. Ünlü oyuncu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına ise 'İnsan değilsiniz' şeklinde yüklendi. Merve Boluğur, önceki akşam 53 gün evli kaldığı Mert Aydın ile görüntülendi. Aydın ile bir mekandan çıkarken karşısında basın mensuplarını gören Boluğur, öfkeden deliye dönünce bir muhabirle tartıştı. Eski eşiyle görüntülenmek istemeyen ve kameraların kapatılmasını isteyen Boluğur, muhabirin yanına gelerek tepki gösterdi. Defalarca kez kameraların kapatılmasını isteyen Boluğur, "Kapatır mısın rica ediyorum. Gerginlik çıkarmıyorum, rica ediyorum. Görüntülenmek istemiyorum. İnsanım ben, insanlık hakkım var. Olay yaratıyorsun kapat diyorum kapatmıyorsun. İnsani bir şey istiyorum senden. Vicdanen istiyorum. Röportaj yapmak istemiyorum, görüntülenmek de istemiyorum. İnsan değilsiniz abi değilsiniz. Üzülüyorum" diyerek olay yerinden uzaklaştı.