Merve Boluğur Eski Eşi Mert Aydın İle Barıştı İddiası!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur'un eski eşi Mert Aydın ile barıştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Merve Boluğur sadece bir ay süren bir evlilik yaşadığı müzisyen DJ Mert Aydın'la barıştı. Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın ilişkilerini gözlerden uzakta yaşadıkları öne sürüldü. Merve Boluğur özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. İlk evliliğini oyuncu ve şarkıcı Murat Dalkılıç ile yapan Merve Boluğur, bu evliliğini sadece 3 yıl sürdürebilmişti. İkinci evliliğini ise 2 Ekim 2022'de evlendiği DJ Mert Aydın ile yapmış, bu evliliği ise sadece 1 ay sürmüştü. Ünlü oyuncu ikinci eşi DJ Mert Aydın'la barıştı.

 

TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programında yer alan habere göre; zaman zaman birlikte görüntülenen iki isim ilişkilerine bir şans daha verdiler. Barıştıklarını yakınlarından dahi gizleyen ikiliden Mert Aydın, geçtiğimiz günlerde Merve Boluğur'u takibe almış ancak fark edilince hemen takibi bırakmıştı.