Merve Boluğur Halloween Partisine Katıldı! Tarzıyla Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur Cadılar Bayramı (Halloween) partisine katılırken tarzı ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur Cadılar Bayramı (Halloween) partisine katılırken tarzı ile gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur Cadılar Bayramı (Halloween) partisine katılırken tarzı ile gündem oldu. 

 

merve bolugur halloween partisine katildi tarzi ile dikkat cekti

 

Tarzıyla dikkat çekti!

 

Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Kuzey Güney gibi iddialı yapımlarda rol alan Merve Boluğur uzun süredir bir televizyon projesinde yer almıyor. Özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Boluğur Halloween partisindeki tarzıyla tüm dikkatleri üzerine topladı.

 

merve bolugur halloween partisine katildi tarzi ile dikkat cekti

 

En son 2017 yılında İçimdeki Fırtına dizisinde rol alan Merve Boluğur özel hayatı ve sosyal medya paylaşımları ile sık sık ilgi odağı oluyor. Hallowen partisine katılan Boluğur pozlarını peş peşe paylaştı. İddialı bir makyaj tercih eden Boluğur paylaşımına "Joker'e daha çok benzedim" notunu düştü. Instagram hesabını aktif kullanan ünlü isim Halloween'a özel yaptırdığı makyajı ve kostümüyle dikkat çekti. Merve Boluğur'un paylaşımlarına adeta yorum ve beğeni yağdı.