Merve Boluğur İle Mert Aydın Pazar Günü Evleniyorlar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Boluğur ile aranjör ve DJ sevgilisi Mert Aydın önceki gün Arnavutköy'de objektiflere yansırken düğün hazırlıkları ile ilgili açıklamalarda bulundular. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Boluğur ile aranjör ve DJ sevgilisi Mert Aydın önceki gün Arnavutköy'de objektiflere yansırken düğün hazırlıkları ile ilgili açıklamalarda bulundular. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur ile aranjör ve DJ sevgilisi Mert Aydın önceki gün Arnavutköy'de objektiflere yansırken düğün hazırlıkları ile ilgili açıklamalarda bulundular. 

 

Pazar günü evleniyorlar!

 

Pazar günü gerçekleşecek tören ile evlenmeye hazırlanan Boluğur ve sevgilisi Aydın Arnavutköy'de görüntülendiler. Çift "Düğün hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Fazlasıyla heyecanlıyız. Az zamanımız kaldı." ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada beğeni topladı.